Loading...
Sos Bucureşti-Constanţa Km110, Slobozia, Romania
Luni - Vineri : 09.00 - 06.00

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Statia ITP

Piesele de schimb originale Fiat, Alfa Romeo si Lancia si Jeep , Dacia , Renault sunt produse special pentru autovehiculul tau si garanteaza calitate si siguranta, pentru a putea conduce linistit. Te asteapta un birou de relatii cu clientii rapid si eficient, cu colaboratori competenti si cu toate avantajele pieselor de schimb originale: performanta si garantie.


Legislatia actuala defineste piesa de schimb de origine ca fiind o componenta care indeplineste cerintele specifice ale constructorului vehiculului, fiind validata de acesta.


Piesa de schimb de origine reprezinta aceeasi piesa ca piesa din prim montaj, fabricata de un furnizor pentru constructor sau pentru reteaua sa proprie de distributie, sub rezerva respectarii drepturilor de proprietate intelectuala, adica a dreptului asupra marcii, a dreptului asupra desenelor si modelelor si a dreptului de autor.


Foloseste numai piese de schimb si accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea si garantia constructorului si pentru a asigura durata lunga de utilizare a vehiculului.


Avand un numar mare de vehicule ce au obtinut 5 stele EuroNCAP, Dacia este producatorul unora dintre cele mai sigure vehicule de pe piata auto. Aceste norme de siguranta sunt mentinute insa doar in cazul in care piesele de schimb utilizate pentru reparatia autovehiculelor sunt piese de origine.


Nu risca siguranta ta si a celor dragi utilizand piese auto contrafacute sau de origine incerta.

Ai 5 motive pentru a alege piese de origine Dacia:


Securitate: 400 de crash teste precum si mii de teste virtuale sunt realizate in fiecare an pentru a testa performanta, rezistenta si flexibilitatea pieselor in scopul ameliorarii sigurantei active si pasive la bordul vehiculelor Dacia.

Mediul: Dacia vegheaza permanent pentru a gasi solutii privind integrarea unor materiale reciclabile total sau partial in realizarea pieselor sale.

Inovatia: Cu peste 700 de brevete depuse in fiecare an, Dacia isi afirma vointa de a folosi intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile, atat pentru a integra in vehicule materiale din ce in ce mai performante, dar si pentru a formaliza procese industriale avansate.

Calitatea:600 de ingineri si tehnicieni vegheaza la alegerea matrialelor de fabricatie, derularea procesului de fabricatie precum si la realizarea testelor efectuate pentru o continua ameliorare a caltatii produselor

Designul:Fiecare piesa are o geometrie perfecta pentru a permite respectarea esteticii, aerodinamicitatii si timpilor de montaj optimi in cazul unei reparatii

// Informatii //

Auto ISS - Piese de Schimb

Vrei să ne adresezi o întrebare despre un serviciu?

Pentru a solicita un document sau pentru asistență acordată de un consultant cu privire la o problemă legată de utilizarea serviciilor International Service Slobozia S.A.

Service Piese

0733.938.691
0243.230.428
gabriela.taras@internationalservice.ro

Asistenta Rutiera

Serviciile Dacia Asistenta (depanare pe loc sau tractare) se fac gratuit daca incidentul care a generat pana imobilizanta este acoperit de garantia vehiculului.


Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare de pana la 3,5 tone, ramase in pana imobilizanta. Cand depanarea pe loc nu este posibila, automobilele de orice marca de pana la 2 tone pot beneficia de tractare pana la cel mai apropiat service agreat de Dacia, sau pana la adresa preferata de client.

Apeleaza Asistenta Rutiera

Obiectivul serviciului este depanarea pe loc (punerea in stare de functionare) a autoturismelor si vehiculelor utilitare de pana la 3,5 tone, ramase in pana imobilizanta. Cand depanarea pe loc nu este posibila, automobilele de orice marca de pana la 2 tone pot beneficia de tractare pana la cel mai apropiat service agreat de Dacia, sau pana la adresa preferata de client.