Service International : Dacia : Renault : Fiat : Jeep

Garantii Jeep

jeep-logo

 

 Perioada aplicabila de 24 de luni, fără limită de km începând cu data livrării. Garanţia asigură autovehiculului acoperire pentru defectele de fabricaţie care vor fi rezolvate în mod gratuit şi folosind piese de schimb originale sau recondiţionate Mopar de către concesionarii autorizaţi. 

Intervenţiile în garanţie vor fi executate de către Reteaua Autorizată Jeep® şi cuprind:

                             • repararea sau inlocuirea piese defecte

                             • manopera pentru înlocuirea piesei sau pentru reparaţie

                             • furnizare de materiale de consum necesare pentru a executa reparaţiile în garanţie În timpul perioadei de garanţie a autovehiculului,
                               vei putea beneficia de avantajele asistenţei rutiere.

jeep-logo

 

Garantia vopselei
Autovehiculul tău este garantat împortriva defectelor de fabricaţie ale vopsirii  pentru o perioada de 24 luni începând cu data livrării.
Garanţia constă în revopsirea totală sau parţială a vehicului astfel încât să se elimine anomalia constatată dupa condiţiile standard ale Constructorului.

 

 

jeep-logo

Garantie anticoroziune 
Elementele structurale ale caroseriei sunt garantate împotriva perforărilor produse de rugină, atunci când aceasta se face in interior spre exterior.

Garanţia acoperă reparaţiile şi/sau înlocuirea oricărui element original, element structural al caroseriei ce este deteriorat de rugina perforantă şi este valabilă 8 ani (pentru Jeep/Chrysler: 7 ani pentru panourile metalice exterioare ale caroseriei, 2 ani pentru panourile metalice) de la data livrării. 

Carnetul de garanţie se poate verifica pentru condiţiile specifice ţării dumneavoastră AICI !