Service International : Dacia : Renault : Fiat : Jeep

Credit

 

Este mai simplu decat credeai sa pleci acasa cu un Renault nou-nout: la INTERNATIONAL SERVICE poti accesa un credit flexibil, rapid si fara batai de cap pentru achizitionarea unei masini noi Renault. Indiferent daca mai ai nevoie  de o mica parte din valoarea masinii sau daca vrei sa iei un credit pentru valoarea integrala a acesteia, la INTERNATIONAL SERVICE ai urmatoarele beneficii:

  • Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare, asa ca nu trebuie sa iti faci griji – aceeasi rata de la inceput pana la sfarsit, fara surprize neplacute
  • Avansul este zero 
  • Bugetul tau nu va fi restrictionat de rata creditului, pentru ca alegi perioada de rambursare intre 6 si 60 de luni, in functie de preferinte
     

Afli pe loc daca obtii creditul, direct la sediul ISS. In cazul in care raspunsul este afirmativ, cu un singur drum la banca depui dosarul de credit.

Oferta este valabila doar pentru persoane fizice, pentru achizitionarea unui autovehicul nou, marca Renault. Finantarea se face prin Renault Finance.

Nu mai sta pe ganduri, vino la INTERNATIONAL SERVICE si acceseaza simplu si rapid un credit pentru a achizitiona masina visurilor tale!


 

Mihaela DRAGAN 
Consilier vanzari
Tel/Fax: 0243 23 04 27
Mob: 0728 87 07 59
Mail: dragan.mihaela@internationalservice.ro

Ionut MOROIANU
Consilier vanzari
Tel/Fax: 0243 23 04 27
Mob: 0722 54 74 42 
Mail: ionut.moroianu@internationalservice.ro